040 5150363 (ma-pe klo 9-16) mama@crazymama.net
Nettisivuja yrityksille

Muut palvelut

Muut palvelut

Internet-markkinointi

Autamme sinua saamaan sivusi näkyviin paremmin ja tehokkaammin sekä löytämään juuri oikeanlaiset, sinun tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneet kävijät. Tarjoamiamme palveluja ovat hakukoneoptimointi ja Adwords hakusanamainonta.

Sivujen optimointi

Yksi Internet-markkinoinnin keinoista on sivujen hakukoneoptimointi (eli search engine optimization tai SEO) joka parantaa sivuston löydettävyyttä huomattavasti. Hyvin optimoitu sivusto löytyy hakukoneilta paremmin ja sijoittuu korkeammalle juuri niillä hakusanoilla jotka ovat relevantteja sivustosi sisältöön liittyen. Näin ollen, saat myös oikeista asioista kiinnostuneita kävijöitä sivuillesi. Hakukoneoptimoitu sivusto sijoittuu paremmin hakukoneiden tavallisessa, maksuttomassa listauksessa.

Hakukoneoptimoinnin hyödyt kestävät pitkään ja ovat ilmaisia sinulle sen jälkeen kun optimointi on tehty. Optimointi ei ole riippuvainen tietystä hakukoneesta, vaan toimii sijoitusta parantavasti suurimmassa osassa hakukoneista.

Meillä on oikeat työkalut joilla optimoida sivustosi mahdollisimman hakukoneystävälliseen muotoon. Tarvittaessa tuloksia voidaan seurata ja optimointia jatkaa tai tarkentaa toivotuin väliajoin.

Jos varaat palvelun samalla kun olet toteuttamassa verkkosivujasi kauttamme, voimme jo alusta asti optimoida sivusi mahdollisimman hyvin hakukoneita varten. Optimointi on mahdollista toteuttaa myös jälkikäteen. Pyydä tarjous! 

Hakusanamainonta

Kauttamme saat myös tehokkaat Google Adwords kampanjat. Hakusanamainonnalla saat nopeamman hyödyn kuin optimoinnilla ja kampanjoita voidaan helposti kohdentaa tiettyihin tuotteisiin tai aihealueisiin. Hakusanaoptimointi ja -mainonta tukevat toisiaan, eli voit hyvin hyödyntää molempia internet-markkinoinnin keinoja.

Postituslistat

Postituslistat ovat mainio tapa olla yhteydessä asiakkaisiin ja kertoa heille viimeisimmistä uutisista ja tarjouksista. Voimme luoda sinulle postituslistan yrityksellesi sopivalla ulkoasulla, syöttää sisään kontaktit ja asentaa postituslistalle liittymislaatikon suoraan verkkosivuillesi.

Hosting-palvelut

Autamme palvelintilan ja sähköpostien järjestämisessä sekä sivuillesi sopivan verkko-osoitteen, eli domainin rekisteröinnissä. Kauttamme voit rekisteröidä mm. fi, com, net, org, biz, info ja eu päätteisiä domaineja.

Kokemuksen kautta tiedämme mitä asiakkaat vaativat toimivalta web-ylläpitopalvelulta. Käyttämämme palvelut perustuvat alalla yleisesti standardeina pidettyihin ratkaisuihin ja lisäpalveluita käyttäen voidaan aina myös räätälöidä asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaava palvelukokonaisuus.

Voit tilata meiltä web-hotellipalvelut kätevästi samassa yhteydessä kuin toteutat sivusi kanssamme. Voit myös siirtää meille muualla olevan domainisi ja web-hotellipalvelusi. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen hosting-ratkaisun.

Kaikki webhotellimme sisältävät mm. hallintapaneelin, roskapostisuodattimet, webmailin, IMAP/POP3-sähköpostipalvelun, PHP-tuen, 24/7 FTP-yhteyden, mahdollisuuden alidomaineihin sekä Awstats statistiikka-ohjelman, joilla voit seurata sivustosi kävijämääriä.

OTA YHTEYTTÄ