info@crazymama.net
040 5150363 ma-pe 9-16

Verkkosivujen toteutus

Tarjoamme monipuolisia web-palveluita monen kokoisille yrityksille ja toimijoille. Kauttamme saat helpon ja vaivattoman sivutoteutuksen niin pienelle www-sivustolle kuin laajemmallekin kokonaisuudelle. Autamme sinua sivuston suunnittelussa alusta asti, niin ulkoasun kuin sisältöjenkin suhteen.

Voimme räätälöidä sivustollesi erilaisia lisäpalveluja kuten varauskalenterin, postituslistan tai kauppapaikan, aina tarpeesi mukaan. Meiltä saat myös domain-osoitteen ja kattavat web-hostingpalvelut sivustollesi, tarjoamme siis kaiken mahdollisimman helppona ”Avaimet käteen” -toimituksena.

Teemme suurimman osan sivutoteutuksista monipuolisella ja helposti ylläpidettävällä WordPress julkaisujärjestelmällä. Kauppapaikkoja olemme toteuttaneet monille eri alustoille, mm. Clovershop, osCommerce ja Woocommerce, jota suosittelemme erityisesti WordPress-sivujen yhteyteen.

Autamme myös sivujen optimoinnin ja erilaisten verkkomarkkinoinnin ratkaisujen kanssa.

Valmiiden sivukokonaisuuksien ohella suunnittelemme myös erilaisia kuvakkeita, sisältömateriaaleja, bannereita ja muita pienempiä web-toteutusten osakokonaisuuksia.

Tilaa meiltä verkkosivujen toteutus vaikka saman tien! Kannattaa myös käydä tutustumassa referensseihimme.